A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Губарівська гімназія"
Богодухівської міської ради
Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Річниця повномасштабного вторгнення

Сьогодні 24 лютого 2023 року. У цей день рік тому почалася повномасштабна війна. Насправді всі ми знаємо, що війна йде вже дев’ять років. За останній рік ми всі пережили багато складних подій. Цей рік був дійсно важким для українців. Але ми стоїмо і ми всі вдячні Збройним силам України за те, що захищають нас кожен день.

16:16 21.03.2023

Вшановуємо Кобзаря

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю пам’ятає і шанує людство. До славної когорти таких людей належить і Великий Кобзар українського народу – Тарас Григорович Шевченко. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. «Історія мого життя, - писав поет, - становить частинку історії моєї Батьківщини».

16:14 21.03.2023

Атестація-2023

У закладі відбулося засідання атестаційної комісії І рівня. Свої творчі звіти презентували Галайдова М.В., Герасименко І.В., Місяк З.Д.. Комісія прийняла відповідні рішення та клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня при Управлінні освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради. Від імені адміністрації хочу подякувати педагогам за їх постійний творчий пошук, неординарність та бажання навіть у складних умовах нашого буденного життя дарувати дітям знання. Так тримати!

16:12 21.03.2023

Дякуємо за допомогу

Адміністрація комунального закладу "Губарівська гімназія" щиро дякує за постійну допомогу і всебічну підтримку депутату Богодухівської міської ради, директору ТОВ Аграрна компанія "Промінь-2012" Анатолію Семеновичу Васеніну, голові СФГ "Промінь", депутату Богодухівської міської ради Максиму Анатолійовичу Васеніну, директору філії "Гутянський елеватор" ТОВ "Агрофірма "Семереньки" В'ячеславу Анатолійовичу Попову!

16:11 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень