A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Губарівська гімназія"
Богодухівської міської ради
Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Заняття у мобільному класі безпеки

9 лютого до нас приїздив мобільний клас безпеки. Представниця Богодухівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області Повойко Діана Володимирівна з колегами провели цікаві уроки з пожежної та мінної безпеки, про правила поводження на льоду, ділилися реальними випадками зі своєї практики.

10:59 12.02.2024

Скарлатина: що це за захворювання та як лікувати?

Скарлатина — це інфекційне захворювання, що викликане ß-гемолітичним стрептококом. Характеризується поєднанням загальної інтоксикації, лихоманки, запаленням мигдалин та дрібноточковим висипом.

11:09 02.02.2024

Правила мінної безпеки для дітей, які повертаються додому.

Внаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї. Особливо небезпечно в прифронтових районах і в деокупованих населених пунктах, куди українські родини повертаються з вимушеної евакуації.

09:56 26.01.2024

Початок другого семестру

  Швидко промайнули новорічні свята й канікули, і в гімназії розпочався другий семестр 2023-2024 навчального року у дистанційному форматі. Перші дні занять вчителям і учням подарували радість зустрічей та були сповнені напруженою працею, змістовними заняттями та конструктивним спілкуванням. Канікули не лише дали змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з близькими та приділити увагу улюбленим справам, а й використати вільний час для саморозвитку. Вчителі мали нагоду удосконалити професійну майстерність, взяти участь у тренінгах та майстер-класах з підвищення кваліфікації, створити інформативний, змістовний контент дистанційних уроків.

10:11 19.01.2024

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку 1 грудня відповідно до рішення Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та рішення Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими 1988 року. З того часу минуло більше 30 років, але проблема боротьби з поширенням ВІЛ інфекції/СНІДу залишається досить актуальною для багатьох країн світу.

14:09 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень